Ferit Pervanlar İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusun da; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Okul yönetimince yapılan planlamaya göre geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu’nun 2. maddesinde belirtilen niteliklere sahip vatandaşlar olarak yetişmeleri için; Ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan gençleri; 1-Atatürk ilke ve inkılâplarına yürekten bağlı, anayasada ifadesini bulan Türk milliyetçisi, milli ve manevi değerlerini tanıyan, vatanını ve milletini seven, hoşgörülü, bilimsel düşünceye açık vatandaşlar olarak gençleri yetiştirmek. 2-Medeni toplumların gerektirdiği sosyal ve kültürel davranışları kazanmış fertler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Okulumuza 2023-2024 yılında 12 köyden taşıma yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://feritpervanlar.meb.k12.tr

Adres - Borlu Mahallesi Menderes Caddesi No1 Köprübaşı/MANİSA

Yerleşim Yeri - Manisa İli Köprübaşı İlçesi Borlu Mahallesi merkezi.

Adres - Borlu Mahallesi Menderes Caddesi No1 Köprübaşı/MANİSA

Ulaşım Okulumuz Borlu Mahallesi merkezinde olup, yolumuz asfalttır. Ulaşım sağlanacak araçlar Belediye Halk Otobüsü, İlçeler Arası Otobüs Firmaları (Tütünkent, Halıkent Firmaları), Taksi v.b.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 120km, İlçe Merkezine 7km.